Japanse Shindotuin

Gebruiksvoorwaarden

Algemeen

Deze gebruiksvoorwaarden hebben betrekking op het gebruik van de website www.shindotuinen.be en al haar onderdelen. Door gebruik te maken van deze website op welke wijze dan ook, aanvaardt u gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden. Japanse Shindotuinen behoudt zich het recht voor om de gebruiksvoorwaarden eenzijdig te wijzigen. Indien u het gebruik van deze website voortzet na aanpassing van de gebruiksvoorwaarden, accepteert u daardoor de aanpassingen.

Aansprakelijkheid

De informatie, die op de websites van Japanse Shindotuinen aangeboden wordt, wordt zo goed mogelijk bijgehouden. Helaas is het mogelijk dat de inhoud, die hierop geplaatst wordt, niet correct is of eventuele typfouten bevat. Japanse Shindotuinen kan niet aangesprakelijk gesteld worden voor deze onjuiste of onvolledige informatie. Ook kan deze informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd worden.

Hoewel de informatie op deze server aan iedereen wordt geleverd, houden wij het copyright op alle teksten en afbeeldingen. Dit betekent dat u de tekst of de afbeeldingen niet mag doorgeven aan derden, wijzigen of hergebruiken voor anderen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Japanse Shindotuinen. U mag kopieën van de informatie uitprinten en opslaan voor uw eigen persoonlijke gebruik.

Links naar websites beheerd door derden

De websites van het Shindotuinen kunnen links naar websites bevatten, die beheerd worden door derden. Japanse Shindotuinen controleert de informatie die op deze sites te vinden is niet, waardoor men niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de eventuele inhoud van deze websites.

Verdere inlichtingen

Personen met vragen, opmerkingen, klachten, ... kunnen ons contacteren via ghislain@shindotuinen.be.

Terug naar boven